In een snijdend koude winter in Londen heeft een straatmuzikant het erg zwaar, maar gelukkig is er nog zijn kat Bob, die hem de ware betekenis van Kerstmis leert kennen.
Onderwerp
Katten, Mens en dier
Titel
A gift from Bob
Regisseur
Charles Martin Smith
Naar het werk van
James Bowen
Acteur
Luke Treadaway
Taal
Engels
Parallelle titel
A Christmas gift from Bob
Uitgever
WW Entertainment, © 2020
1 dvd-video
Oorspr. opname
2020
Speelduur
ca. 89 min.
Aantekening
Vervolg op : A street cat named Bob
EAN
8713045250744

Besprekingen

Brits biografisch kerstdrama (2020) van Charles Martin Smith (A dog’s way home) naar het boek van James Bowen en een vervolg op ‘A street cat named Bob’* (2016). Met Phaldut Sharma, Luke Treadaway (A street cat named Bob), Anna Wilson-Jones (Victoria (serie)). Engeland tijdens een strenge winter. Een dik pak sneeuw in Londen en de kou is om te snijden. Terwijl de mensen hun kerstinkopen doen, is een straatmuzikant de wanhoop nabij. Gelukkig is er Bob, zijn kat, die hem op verrassende wijze de ware betekenis van Kerstmis leert kennen. Beoordeling IMDb: 6.4. Pathe.nl: ‘Een hartverwarmend en waargebeurd kerstverhaal over de bijzondere hechte band tussen straatmuzikant James Bowen en zijn kat Bob.’ Cath Clarke (theguardian.com 20-11-’21): Een happy end ondanks de sombere vooruitzichten in deze goedhartige en familievriendelijke vervolgfilm. Maar moest het nou echt zo zoetsappig? Er zat meer venijn in Paddington 2. De film is een beetje uitleggerig en vraagt niet veel van de kijker en beva…Lees verder

Over Charles Martin Smith

CC BY 2.0 - Foto van/door gdcgraphics at https://www.flickr.com/photos/gdcgraphics/

Charles Martin Smith (Van Nuys (Los Angeles), 30 oktober 1953) is een Amerikaans acteur, scenarioschrijver en regisseur. Zijn eerste rol was in de hitfilm American Graffiti. Smith speelde ook in het vervolg More American Graffiti en in de films The Buddy Holly Story, Never Cry Wolf en Starman.

Filmografie