Cd

Spirit I am

Eric Bibb (uitvoerder)
+1
Spirit I am
×
Spirit I am Spirit I am
Genre:

Over Eric Bibb

Eric Bibb (New York, 16 augustus 1951) is een Amerikaans akoestische blueszanger en songwriter.

Bibb is geboren in een muzikale familie. Zijn vader, Leon Bibb, ook zanger, werd bekend in de jaren 50 en 60. Zijn oom is John Lewis (Modern Jazz Quartet), wereldberoemd jazzpianist en componist. Vrienden van de familie waren onder anderen Pete Seeger, Odetta en acteur-zanger-activist Paul Robeson, Erics peetvader.

Discografie

Studioalbums

  • Booker's Guitar (2010)
  • Spirit I Am (2008)
  • Live at FIP(2008)
  • Evening with Eric Bibb (2007)
  • Diamond Days (2007)
  • Praising Peace: A Tribute to Paul Robeson (2006)
  • Eric Bibb, A Retrospective (2006)
  • Just Like Love (2005)
  • A Ship Called Love (2005)
  • Friends (2004)
  • A Family Affair (2004)
  • Natural Light (2003)
  • Painting Signs (2001)
  • Roadworks (…Lees verder op Wikipedia