Boek
Nederlands

Shanghai : inclusief Suzhou en Hangzhou

Inge Jansen (auteur)

Shanghai : inclusief Suzhou en Hangzhou

In de reeks:
Nergens in China rolt het geld overvloediger, zijn de mensen hipper en is het leven sneller dan in de Oost-Chinese havenstad Shanghai. Er zijn musea voor moderne kunst, straatmarkten, tempels en kerken, trendy uitgaanswijken, kunstgaleries en tienduizenden winkels vol design, kleding, antiek, boeken en meubels. In het financiële hart van de stad bepalen glinsterende wolkenkrabbers de sfeer. Maar i
Titel
Shanghai : inclusief Suzhou en Hangzhou
Auteur
Inge Jansen
Taal
Nederlands
Uitgever
Haarlem: Gottmer/Becht, 2010
207 p. : ill.
ISBN
9789025745431

Besprekingen

Stedengids Shanghai met informatie over de geschiedenis, de diverse delen van de stad en de nabijgelegen plaatsen Suzhou en Hangzhou. Overzichtelijke gids met een inhoudsopgave, diverse plattegronden, een lijst met praktische informatie voor een verblijf, een register en vele kleurenfoto's. In aparte kaders wordt nog ingegaan op bepaalde onderwerpen zoals de Wereldtentoonstelling in 2010 en activiteiten voor kinderen. Van dezelfde schrijfster verschenen reeds eerder een reisgids China* en een stedengids Beijing**. Mooi uitgevoerde reisgids met veel praktische informatie en register.

Over Inge Jansen

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Ivasykus

Inge Jansen (Roermond, 2 juni 1994) is een Nederlands schoonspringster. Ze werd op de Europese kampioenschappen schoonspringen 2019 Europees kampioen op de 3-meterplank. In 2017 won ze met Daphne Wils een bronzen medaille bij het synchroonspringen. Bij de wereldkampioenschappen schoonspringen 2019 plaatste Jansen zich voor de Olympische Zomerspelen 2020. In Tokio behaalde zij de vijfde plaats op de 3-meterplank finale.

Externe links

  • Eigen website
  • FINA profiel
  • Profiel op sportuitslagen.org
  • Website TeamNl
Lees verder op Wikipedia