Dvd
Engels
De broers Sam en Dean bestrijden het bovennatuurlijke kwaad.
Titel
Supernatural. Seizoen 15
Acteur
Jared Padalecki Jensen Ackles Misha Collins
Taal
Engels
Uitgever
Warner Bros. Entertainment, © 2021
5 dvd-video's
Oorspr. opname
2020
Speelduur
20 x 40 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden, Duits voor slechthorenden
EAN
5051888257210

Besprekingen

Vijftiende en laatste seizoen (2019-2020) van de Amerikaanse fantasy-horrorserie, bedacht door Eric Kripke, met Jensen Ackles en Jared Padalecki. De broers Sam en Dean Winchester verloren als kind hun moeder door toedoen van een demoon en hun vader voedde hen daarom op als geestenjagers. Na de dood van hun vader zetten de broers hun tocht voort om de demoon te vernietigen die hun ouders vermoordde. Onderweg langs dorpen en steden in donkere uithoeken van de VS lossen ze allerlei zaken op rond vampiers, weerwolven, geesten enz. De serie won veel prijzen en nominaties, onder meer Teen Choice Awards. Aan het einde van seizoen 14 kwamen Dean en Sam erachter dat Chuck (Rob Benedict) niet altijd aan hun kant staat. Als ze Chuck woedend maken door op hem te schieten, keren alle monsters die ze ooit hebben verslagen terug. In seizoen 15 gaat de hel open en hebben de demonen vrij spel. Beoordeling IMDb: 8,4. Tomatometer: 88%. Mijnserie.nl: 8,4. Bevat 20 afleveringen.

Over Jared Padalecki

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America

Jared Tristan Padalecki (San Antonio (Texas), 19 juli 1982) is een Amerikaans acteur. Hij is het bekendst door zijn rol in de televisieseries Gilmore Girls en Supernatural.

Biografie

Padalecki is kwart Pools van vaderskant. Hij heeft een oudere broer en jongere zus. Hij nam acteerlessen toen hij twaalf was. In 1998 wonnen Jared en zijn partner Chris Cardenas de National Forensic League, een debatwedstrijd. In 1999 won hij een wedstrijd en mocht hij verschijnen in The Teen Choice Awards, waar hij zijn huidige manager ontmoette. Vervolgens kreeg hij een rol in A Little Inside. Daarna verhuisde hij in 2000 naar Los Angeles om zijn acteercarrière van de grond te krijgen.

Carrière

Padalecki kreeg in 2000 een vaste rol in de televisieserie Gilmore Girls, in welke hij de rol van Dean Forester speelde tot 2005. Terwijl hij in …Lees verder op Wikipedia