Belevenissen van de leden van District 21 van de Chicago Police Department.
Onderwerp
Politie
Titel
Chicago P.D.. Seizoen 7
Acteur
Jason Beghe Patrick John Flueger Jesse Lee Soffer
Taal
Engels
Uitgever
Universal, © 2020
6 dvd-video's
Oorspr. opname
2020
Speelduur
15 uur, 21 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits Ondertiteling: Nederlands, Frans, Duits, Engels voor slechthorenden
EAN
5053083218522

Besprekingen

Seizoen 7 van de Amerikaanse politieserie (2014-) van NBC, een spin-off van de serie Chicago Fire. Brigadier Hank Voight (Jason Beghe) geeft leiding aan een team van de inlichtingeneenheid District 21 in Chicago. Zijn manier van optreden tegen de (georganiseerde) misdaad is onconventioneel en tegen de grenzen van het geoorloofde aan. De serie werd in de VS wisselend ontvangen. Bevat 20 afleveringen. Seizoen 7 (2019-2020) is net als seizoen 6 geregisseerd door Eriq La Salle. Beoordeling IMDb: 8,1.

Over Jason Beghe

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door tacosdelaluna

Jason Deneen Beghe (New York, 12 maart 1960) is een Amerikaans acteur. Hij maakte in 1985 zijn film- en acteerdebuut in Compromising Positions. Behalve met zijn spel in films en televisieseries behaalde hij met regelmaat de media in verband met scientology, eerst als actief promotor en sinds 2008 als ernstig openlijk criticus van de organisatie die hij tegenwoordig als sekte bestempelt.

Beghe speelde behalve film- en wederkerende personages eenmalige gastrolletjes in meer dan 25 televisieseries. Verschillende hiervan waren in series waarin David Duchovny speelt, zoals The X-Files en Californication. De twee zijn bevriend sinds hun jeugd. Beghe verscheen daarnaast eenmalig in onder meer Alien Nation, Quantum Leap, L.A. Law, NYPD Blue, Dharma & Greg, Criminal Minds, Numb3rs, Ghost Whisperer, Eli Stone en Lie to Me.

Beghe trouwde in 2000 met Angie Janu, die in de filmkom…Lees verder op Wikipedia