Boek
Nederlands

Kan De Wever wat Leterme niet kon? : België na 13 juni

Kan De Wever wat Leterme niet kon? : België na 13 juni

13 juni werd een historische verkiezingszondag voor België.
Aan Vlaamse kant boekte Bart De Wever een monsterscore. De regeringspartijen CD&V en Open VLD werden afgestraft voor de impasse van de voorbije jaren. Aan Franstalige kant was de PS van Elio Di Rupo de grote winnaar.
De kiezer is duidelijk geweest in zijn keuze. Maar vergemakkelijkt dat de zaken? Krijgen we nu wèl de kieskri
Titel
Kan De Wever wat Leterme niet kon? : België na 13 juni
Auteur
Michaël Van Droogenbroeck
Taal
Nederlands
Editie
1
Uitgever
Gent: Borgerhoff & Lamberigts, 2010
63 p. : ill.
ISBN
9789089311689 (paperback)

Over Michaël Van Droogenbroeck

Michaël Van Droogenbroeck (Brussel, 31 oktober 1978) is een Vlaams journalist bij de VRT.

Biografie

Van Droogenbroeck groeide op in Sint-Anna-Pede en doorliep zijn middelbare school in Brussel en studeerde politieke en sociale wetenschappen aan de Katholieke Universiteit Brussel (KUB) en vervolgens de KU Leuven (1996-2000). Vlak na zijn studies was hij als wetenschappelijk medewerker verbonden aan de KUB en KU Leuven. Tegelijk ging hij voor Radio 2 werken als reporter. Als tiener presenteerde hij al op de lokale radio.

Sinds 16 augustus 2005 werkt hij als journalist en verslaggever bij de televisienieuwsdienst van de openbare omroep. Zijn eerste opdracht was buitenlandse nieuwsberichten van persagentschappen herwerken. Daarna werkte hij enkele jaren voor de redactie van Terzake. In 2007 stapte hij over naar de redactie van het Het Journaal, waar hij zich bezighield met politieke verslaggeving. Sedert 2010 (door…Lees verder op Wikipedia