‘Het perfecte strandboek!’_The Guardian

Melanie Pentreath heeft zich teruggetrokken in het idyllische Lamorna Cove, een afgelegen baai in Cornwall, om er een boek te schrijven. Maar ze probeert er vooral troost te vinden vanwege een gebroken hart en het verdriet om de dood van haar moeder. Ze stort zich op de overwoekerde tuin van haar huisbaas Patrick. Als Patrick op zijn

Extra onderwerp
Romantische literatuur
Titel
De droomtuin
Auteur
Rachel Hore
Vertaler
Erica Van Rijsewijk
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The memory garden
Editie
4
Uitgever
Amsterdam: De Boekerij, 2011
456 p.
ISBN
9789402307689

Over Rachel Hore

Rachel Hore (Surrey, 26 januari 1960) is een Brits schrijfster van romantische fictie. Zij woont met haar echtgenoot -de auteur D. J. Taylor- en hun drie kinderen in Norfolk.

Na het bestuderen van de moderne geschiedenis aan St Catherine's College (Oxford) werkte Hore bij uitgeverij HarperCollins totdat zij met haar gezin verhuisde naar Norfolk. Sindsdien geeft zij les in creatief schrijven en publiceren aan de Universiteit van East Anglia. Haar boeken zijn ook in het Nederlands vertaald.

Bibliografie

  • 2006 - The Dream House, Nederlandstalig: Het droomhuis
  • 2007 - The Memory Garden, Nederlandstalig: De droomtuin
  • 2009 - The Glasspainter's Daughter , Nederlandstalig: Zomers licht
  • 2010 - A Place of Secrets, Nederlandstalig: Sterrennacht
  • 2011 - A Gathering Storm, Nederlandstalig: De naderende storm
  • 2013 - Lees verder op Wikipedia