Voor Kate Hutchinson is de verhuizing van een saai rijtjeshuis naar het platteland van Suffolk een droom die uitkomt. De rust en ruimte van het buitenleven lokken Kate, haar man en hun twee kinderen weg van een chaotisch stadsleven. Haar baan zegt ze op, en het gezin trekt in bij Kates schoonmoeder - tot ze hun perfecte huis gevonden hebben. Maar alles blijkt veel moeilijker dan verwacht, en he

Titel
Het droomhuis
Auteur
Rachel Hore
Vertaler
Mariëtte Van Gelder
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The dream house
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, 2016
454 p.
ISBN
9789402306897

Over Rachel Hore

Rachel Hore (Surrey, 26 januari 1960) is een Brits schrijfster van romantische fictie. Zij woont met haar echtgenoot -de auteur D. J. Taylor- en hun drie kinderen in Norfolk.

Na het bestuderen van de moderne geschiedenis aan St Catherine's College (Oxford) werkte Hore bij uitgeverij HarperCollins totdat zij met haar gezin verhuisde naar Norfolk. Sindsdien geeft zij les in creatief schrijven en publiceren aan de Universiteit van East Anglia. Haar boeken zijn ook in het Nederlands vertaald.

Bibliografie

  • 2006 - The Dream House, Nederlandstalig: Het droomhuis
  • 2007 - The Memory Garden, Nederlandstalig: De droomtuin
  • 2009 - The Glasspainter's Daughter , Nederlandstalig: Zomers licht
  • 2010 - A Place of Secrets, Nederlandstalig: Sterrennacht
  • 2011 - A Gathering Storm, Nederlandstalig: De naderende storm
  • 2013 - Lees verder op Wikipedia