E-boek
Nederlands

Het huis in Bellevue Gardens

Rachel Hore (auteur), Mireille Vroege (vertaler)
Onder Leonies hoede vinden drie jonge mensen de kracht om het leven weer tegemoet te treden, maar vergeet ze in haar gedrevenheid om hen te helpen zelf niet te leven?
Titel
Het huis in Bellevue Gardens
Auteur
Rachel Hore
Vertaler
Mireille Vroege
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The house on Bellevue Gardens
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, © 2016
313 p.
ISBN
9789402301410

Over Rachel Hore

Rachel Hore (Surrey, 26 januari 1960) is een Brits schrijfster van romantische fictie. Zij woont met haar echtgenoot -de auteur D. J. Taylor- en hun drie kinderen in Norfolk.

Na het bestuderen van de moderne geschiedenis aan St Catherine's College (Oxford) werkte Hore bij uitgeverij HarperCollins totdat zij met haar gezin verhuisde naar Norfolk. Sindsdien geeft zij les in creatief schrijven en publiceren aan de Universiteit van East Anglia. Haar boeken zijn ook in het Nederlands vertaald.

Bibliografie

  • 2006 - The Dream House, Nederlandstalig: Het droomhuis
  • 2007 - The Memory Garden, Nederlandstalig: De droomtuin
  • 2009 - The Glasspainter's Daughter , Nederlandstalig: Zomers licht
  • 2010 - A Place of Secrets, Nederlandstalig: Sterrennacht
  • 2011 - A Gathering Storm, Nederlandstalig: De naderende storm
  • 2013 - Lees verder op Wikipedia