Boek
Nederlands

Florence en Toscane

Rebecca Ford (auteur), Tim Jepson (auteur), Sally Roy (auteur)
De Navigator reisgids Florence en Toscane is een praktische reisgids die alle informatie bevat voor een geslaagde vakantie.

Behalve praktische informatie over reizen naar Florence en rondreizen in Toscane, vindt u in deze gids beschrijvingen van bezienswaardigheden, suggesties voor fraaie wandelingen en autoroutes en tips voor shoppen, uitgaan, uit eten en overnachten.

Dank
Titel
Florence en Toscane / Rebecca Ford, Tim Jepson, Sally Roy ... [et al.]
Auteur
Rebecca Ford Tim Jepson Sally Roy
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Florence and Tuscany
Editie
3
Uitgever
Den Haag: ANWB Media, 2013
302 p. : ill.
ISBN
9789018036133 (paperback)

Besprekingen

Over Toscane, een van de populairste regio's van Italië, is al veel geschreven. Het glooiende landschap met cipressen en olijfgaarden, steden vol kunstschatten, bergdorpjes, Etruskische opgravingen, de wijnstreek Chianti en de boerse eenvoudige keuken. Wandelaars, kunstliefhebbers, shoppers en culinaire genieters vinden in deze ANWB Navigator de informatie die ze zoeken. De gids is opgedeeld in vier regio's, waaronder Florence en Sienna, met compacte informatie, duidelijke plattegronden, geïllustreerd met sfeervolle foto's. Daarnaast biedt de gids ook achtergrondinformatie, praktische tips, een woordenlijst en heldere detailkaarten van de hele regio. Het geeft een goed beeld van wat je kunt doen, waar je moet zijn, met een selectie van de lekkerste eetplekken en mooie slaaplocaties (niet voor de budgetreiziger), en suggesties voor wandelingen en autoroutes. Gedegen, overzichtelijk, toegankelijk en makkelijk leesbaar. Een fijne gids voor iedereen die Toscane wil (her)ontdekken.