Boek
Nederlands

Zomer aan het meer

Susan Wiggs (auteur), Karin de Haas (vertaler)
Een vrouw moet een zomerkamp (laten) opknappen zodat daar het 50-jarig huwelijksfeest van haar opa en oma gevierd kan worden.
Titel
Zomer aan het meer
Auteur
Susan Wiggs
Vertaler
Karin de Haas
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Summer at Willow lake
Editie
1
Uitgever
[Amsterdam]: Harlequin, 2015
414 p.
ISBN
9789402700602 (paperback)

Besprekingen

Kamp Kioga, Avalon is al decennia lang eigendom van de familie. Olivia Bellamy wordt als succesvol styliste aangewezen om het kamp na 9 jaar sluiting weer in ere te herstellen, zodat haar opa en oma daar hun 50-jarig huwelijk kunnen vieren. De enige aannemer blijkt Connor Davis. Olivia en Connor hebben allebei een moeder die vooral zichzelf belangrijk vindt, een vader met een verleden én een gezamenlijk verleden. Hoewel hun gevoelens direct oplaaien, durven ze er beiden niet aan toe te geven door slechte herinneringen aan hun jeugd op het kamp. Ze willen het kamp na het feest in de familie houden, maar wie is er na alles wat er is gebeurd nog geschikt voor? Verschillende, steeds goed uitgewerkte verhaallijnen, die aan de hand van duidelijke flashbacks worden verteld tussen het actuele verhaal door. Tussen de hoofdstukken tref je kampregels, liedjes en een recept. Lekker lang lezen en meedromen met fijne personages op een zomerkamp in prachtige setting. Het is de bestsellerauteur toeve…Lees verder

Over Susan Wiggs

Susan Wiggs (17 mei 1958) is een Amerikaanse auteur van historische en hedendaagse romans, met name romantische fictie. Haar boeken zijn in vele talen gepubliceerd, waaronder Duits, Frans, Hongaars, Japans, Lets, Nederlands en Russisch. Een aantal van haar boeken is ook op e-boek en als luisterboek verschenen.

Vroege jaren

Wiggs begon als kind al te schrijven. Haar eerste novelle A Book About Some Bad Kids schreef zij toen ze acht jaar was. Ze liet haar droom om romanschrijver te worden tijdelijk rusten, studeerde af aan de Harvard-universiteit en werd wiskundeleraar. Ze bleef echter lezen, vooral dol op liefdesromans. Nadat ze op een avond in 1983 geen leesboeken meer had, begon ze opnieuw te schrijven. Het werd een boek met de werktitel Een boek over sommige slechte volwassenen.

Carrière

Gedurende drie jaar bleef Wiggs schrijven, en in…Lees verder op Wikipedia

Suggesties