Het leven van regisseur Tallie Jones lijkt op rolletjes te lopen. Ze is gelukkig met partner en tienerdochter en heeft een personal assistant om haar drukke leven op orde te houden. Dan komen er steeds meer barsten in haar ideale leven.
Titre
Bedrog
Auteur
Danielle Steel
Traducteur
Els van Son
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Betrayal
Édition
1
Éditeur
Amsterdam: Luitingh-Sijthoff, 2013
319 p.
ISBN
9789021808253 (paperback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Commentaires

Bedrog vertelt het verhaal van Tallie Jones, een succesvol filmregisseur. Samen met haar vriend Hunter regisseert ze films die keer op keer kaskrakers zijn. Met haar tienerdochter Maxime heeft ze een perfecte moeder-dochterrelatie. Haar assistent en beste vriendin Brigitte organiseert perfect haar professionele en persoonlijke leven.
Voor het volgende filmproject trekken ze een Japanse investeerder aan. Als voorwaarde voor de financiering vraagt hij een externe audit van Tallie's financiën. Tijdens de voorbereiding van de audit stelt haar boekhouder Viktor vast dat er maandelijks een groot bedrag van Tallie's rekening wordt gehaald. Al snel wordt duidelijk dat ze bestolen wordt, maar door wie? Is het haar boekhouder, haar beste vriendin Brigitte of Hunter, de man van haar leven?
Alsof dat nog niet genoeg is, blijkt Hunter ook nog eens een relatie te hebben met een andere vrouw, en ook Brigitte is niet wie ze beweert te zijn.
Danielle Steels schrijfstijl is erg to…Lire la suite
Tallie Jones is een succesvol filmregisseuse, die het helemaal gemaakt heeft in Hollywood. Bij een controle van haar boekhouding komt aan licht dat iemand uit haar directe omgeving al jarenlang grote sommen geld van haar steelt. Is het haar persoonlijk assistente en beste vriendin Brigitte of is het Tallies geliefde, Hunt? Via een privédetective ontdekt Tallie dat de twee mensen die ze door en door vertrouwde, haar beiden hebben bedrogen. Haar wereld stort in. Het verhaal heeft weinig diepgang en is niet altijd even realistisch, maar levert beslist luchtig leesplezier. Minpunt is de overdaad aan herhalingen, die het geheel onnodig lang en soms vervelend maken. Niet een van de beste van deze internationale bestsellerauteur, die al meer dan tachtig romans op haar naam heeft staan, maar hij zal bij haar fans vast in de smaak vallen. Kleine druk.

À propos de Danielle Steel

Danielle Steel, née Danielle Fernande Schuelein-Steel le 14 août 1947 à New York, est une romancière américaine. Spécialiste des romans d'amour, elle a signé de nombreux best-sellers.

Biographie

Jeunesse et formation

Danielle Steel est la fille unique de John Schulein-Steel, descendant des fondateurs et fabricants de la bière Löwenbräu, et de Norma da Câmara Stone dos Reis, fille d'un diplomate portugais,. Après le divorce de ses parents en 1955, elle est élevée par des parents à Paris et à New York. À ses 15 ans, elle obtient son baccalauréat du lycée français de New York. En 1963, elle est admise à la Parsons School of Design de New York, elle commence également des études à l'université de New York. Une grave maladie …En lire plus sur Wikipedia

Suggestions