Livre
Néerlandais
Galeriehoudster Francesca Thayer woont in een prachtig huis op Charles Street 44. Als haar relatie stukloopt, is ze de wanhoop nabij: ze staat er alleen voor en moet een gigantische hypotheek afbetalen. Ze besluit huisgenoten te zoeken. Hoewel die allemaal heel verschillend zijn, bieden ze haar hun onvoorwaardelijke vriendschap. Zo herstelt Francesca langzaam van haar verdriet. Maar zal ze zich oo
Titre
Charles Street 44
Auteur
Danielle Steel
Traducteur
Sandra Van de Ven
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
44 Charles Street
Édition
1
Éditeur
Amsterdam: Sijthoff, 2011
319 p.
ISBN
9789021805740 (paperback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Commentaires

Danielle Steel heeft inmiddels meer dan 55 boeken op haar naam staan en is onder andere bekend van de internationale beststellers Erfenis, Familieband en De casanova. In Charles Street 44 lezen we over galeriehoudster Francesca, die in een groot huis woont op Charles Street 44. Wanneer zij en haar partner besluiten hun relatie te beëindigen, staat ze er alleen voor en moet ze in haar eentje een gigantische hypotheek afbetalen. Ze besluit om huisgenoten in huis te nemen. Ze plaatst een advertentie en al gauw bieden kandidaten zich aan. Deze zijn nogal verschillend qua karakter, maar bieden allemaal hun onvoorwaardelijke vriendschap aan Francesca aan. Ze neemt uiteindelijk drie mensen in huis en met elk van de drie personen krijgt ze een bijzondere relatie. Hierdoor raakt het verdriet om de verbroken relatie een beetje naar de achtergrond. Uiteindelijk vindt ze in de mannelijke huisgenoot ook een nieuwe partner.
Het verhaal komt langzaam op gang, er zit …Lire la suite
Als haar vriend de relatie verbreekt, moet Francesca alleen de enorme hypotheek van het grote huis betalen. Ze neemt huurders die al snel een soort familie vormen. Iedereen heeft zijn eigen problemen, maar met elkaars steun komt daar een oplossing voor. En ook Francesca durft weer open te staan voor een nieuwe relatie. Deze echte feelgood roman beschrijft het leven en problemen van een aantal gewone mensen. Een warm boek waarin vriendschap een belangrijke rol speelt. De liefdesrelatie ontwikkelt zich pas heel vanzelfsprekend tegen het einde van het verhaal. Kleine druk.

À propos de Danielle Steel

Danielle Steel, née Danielle Fernande Schuelein-Steel le 14 août 1947 à New York, est une romancière américaine. Spécialiste des romans d'amour, elle a signé de nombreux best-sellers.

Biographie

Jeunesse et formation

Danielle Steel est la fille unique de John Schulein-Steel, descendant des fondateurs et fabricants de la bière Löwenbräu, et de Norma da Câmara Stone dos Reis, fille d'un diplomate portugais,. Après le divorce de ses parents en 1955, elle est élevée par des parents à Paris et à New York. À ses 15 ans, elle obtient son baccalauréat du lycée français de New York. En 1963, elle est admise à la Parsons School of Design de New York, elle commence également des études à l'université de New York. Une grave maladie …En lire plus sur Wikipedia

Suggestions