Livre
Néerlandais

Did I mention I love you?

Estelle Maskame (auteur), Sabine Mutsaers (traducteur)
Dans la série:
Public cible:
15 ans et plus
Eden (16, ik-figuur) brengt voor het eerst de zomervakantie bij haar vader en zijn nieuwe gezin in L.A. door. Ze voelt zich aangetrokken tot haar stiefbroer Tyler (17), maar die houdt iedereen op afstand. Vanaf ca. 15 jaar.
Titre
Did I mention I love you?
Auteur
Estelle Maskame
Traducteur
Sabine Mutsaers
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Did I mention I love you?
Éditeur
Amsterdam: Moon, 2017 | Autres éditions
398 p.
ISBN
9789048834754 (paperback)

Commentaires

Eden (16, ik-figuur) brengt de zomervakantie voor het eerst bij haar vader en zijn nieuwe gezin in L.A. door. Ze sluit vriendschap met leeftijdgenoten uit de buurt. De enige op wie ze geen peil kan trekken is haar knappe, maar botte en drugsverslaafde stiefbroer Tyler (17). Ondanks alles voelt Eden zich tot hem aangetrokken. Naarmate ze hem beter leert kennen, beseft ze dat er achter die façade een duister geheim schuilgaat. Als Tyler haar gevoelens beantwoordt, komen ze voor een dilemma te staan: mag je een relatie hebben met je stiefbroer/-zus? Eerste deel van een trilogie van een nog jonge Schotse schrijfster. Ze publiceerde aanvankelijk op WattPad, een onlineplatform dat al eerder een kweekvijver is gebleken voor nieuw schrijftalent (Anna Todd en haar vergelijkbare 'After'-serie). Hoewel de motivatie van de personages vaak wat zwak is en je je vraagtekens kunt zetten bij de weinig geëmancipeerde boodschap van dit verhaal (hulpeloos meisje valt voor destructieve jongen), zijn de op…Lire la suite

Did I mention I love you?

Eden heeft al drie jaar niks van haar vader gehoord, maar dan krijgt ze de kans om de zomer bij hem in Californië door te brengen. Eerste twijfelt ze, vooral omwille van de manier waarop haar vader haar moeder en haarzelf in de steek liet. Maar de zomer in Californië doorbrengen, is wel een erg verleidelijk idee. Zeker omdat er wat tienerprobleempjes zijn met de vriendinnen op het thuisfront.

Al op dag één maakt Eden kennis mat haar twee lieve stiefbroertjes, met een tof meisje in de straat en tot slot ook met haar oudste stiefbroer Tyler. Die laatste blijkt een echte eikel te zijn. De manier waarop hij onbeschoft de buurtbarbecue verstoort, is verschrikkelijk. En toch trekken Eden en Tyler steeds vaker met elkaar op. Ze weten dat een relatie tussen hen niet kan, maar de liefde is moeilijk tegen te houden. Ze verzetten zich tegen hun gevoelens voor elkaar en proberen alles voor de buitenwereld verborgen te houden, al is dat geen gemakkelijke opgave!

Naast deze…Lire la suite

À propos de Estelle Maskame

Estelle Maskame, née le 18 juin 1997 à Peterhead, est une femme de lettres écossaise, auteure de romans pour adolescents.

Biographie

Elle a commencé a écrire ses brouillons sur Wattpad pour voir la réaction de la communauté avant de publier ses livres. Elle préférait que des inconnus lisent ses écrits que ses proches «J’avais trop peur de montrer ce que je faisais à mes amis ou ma famille, alors j’ai mis mes histoires en ligne pour que des inconnus puissent les lire »

À l'age de 21 ans, elle a déjà publié 5 livres. Elle va sortir un nouveau livre en août 2019, The Wrong Side of Kai.

Elle a écrit une célèbre trilogie, D.I.M.I.L.Y (Did I Mention I Love You), qui l'a rendue célèbre. Elle a commencé à l'écrire à l'âge de 13 ans, l'a terminée à 16 ans, et l'a publiée à 18 ans. Cette trilogie a…En lire plus sur Wikipedia