Livre
Anglais

The wildest cowboy

Garth Jennings (auteur), Sara Ogilvie (dessinateur)
Public cible:
3-5 ans et plus
Genre:
Bingo B. Brown trekt met zijn hond door het wilde westen. Als hij in het stadje Fear komt, blijken alle mensen daar bang voor een gemene cowboy die elke avond langskomt. Kan Bingo de mensen helpen? Oblong prentenboek met gedetailleerde kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.
Titre
The wildest cowboy
Auteur
Garth Jennings
Dessinateur
Sara Ogilvie
Langue
Anglais
Éditeur
London: Macmillan Children's Books, 2017
[30] p. : ill.
ISBN
9780230769236 (hardback)

Commentaires

Ergens in het Wilde Westen ligt een plaatsje genaamd Fear (Angst). Het heeft zijn naam te danken aan het feit, dat elke avond een gevaarlijke cowboy langskomt. Dat ondervindt Bingo B. Brown aan den lijve als hij samen met zijn hond de stad aandoet om leuke en gekke spulletjes te verkopen. Iedereen kijkt angstig. Ze besluiten verder te trekken met de trein. Maar de gemene cowboy vindt hen en slingert Bingo uit het raam. Hij landt op een aasgier, die hij smeekt hem terug te vliegen naar de trein, want daar is zijn hond nog. Hoe gaat Bingo dat doen? Kan hij de cowboy verslaan? Schitterend prentenboek met een happy end. Oblong met prachtige kleurrijke, gedetailleerde illustraties, waarin de mimiek van de karakters alleszeggend is. Duidelijke twee tot vierregelige tekst, meestal boven aan de bladzijde. Heerlijk kijk- en voorleesboek voor kinderen vanaf ca. 4 jaar.

À propos de Garth Jennings

CC BY-SA 4.0 - Image by H4n4PC

Garth Jennings est un réalisateur, scénariste, acteur et écrivain anglais né à Londres en 1972. Il a notamment réalisé H2G2 : Le Guide du voyageur galactique, Le Fils de Rambow et Tous en Scène. Garth Jennings a également co-fondé la société de production Hammer & Tongs (en).

Carrière

Hammer & Tongs (en)

En 1993, Garth Jennings a cofondé la société de production Hammer & Tongs (en) aux côtés de Dominic Leung et Nick Goldsmith (en). Cette société de production était principalement responsable…En lire plus sur Wikipedia