Livre
Néerlandais

Het lied van de bultrug

Wim Opbrouck (auteur), Bruno Vergauwen (dessinateur)
Public cible:
15 ans et plus
Genre:
Een betoverend boek over eenzaamheid en verbinding.
 
Soepel glijdt de pokdalige bultrug door de wateren. Zijn prachtige gezang wordt gehoord, want ergens, in de oneindigheid van de zee, zwemt zijn geliefde. Maar de bultrug weet ook dat de bodem van de oceaan zal blijven trekken, dat op een dag die stille diepte weer naar hem zal lonken. En dat het dan moeilijk zal zijn om koers te hou
Titre
Het lied van de bultrug
Auteur
Wim Opbrouck
Dessinateur
Bruno Vergauwen
Langue
Néerlandais
Éditeur
Antwerpen: Manteau, 2022
[48] p. : ill.
Note
Het lied van de bultrug is het libretto voor de theatervoorstelling Ik ben de walvis die Wim Opbrouck maakte in samenwerking met Te Gek!?
ISBN
9789022338698 (hardback)

À propos de Wim Opbrouck

Wim Opbrouck, né le 5 février 1969 à Bavikhove, est un acteur et chanteur belge flamand.

Il est notamment le présentateur de Bake Off Vlanderen.

Biographie

Il a suivi les cours du Studio Herman Teirlinck, dont il est sorti en 1992.

Filmographie

Télévision

  • 1997-1998 : Windkracht 10 : Nick Bouvry
  • 2005-2008 : Matrioshki : Le Trafic de la honte : Mike Simons
  • 2012-2013 : Salamandre (série télévisée) : Marc, le ministre de la justice
  • 2013 : Albert II (série télévisée) : Jean-Luc Dehaene
  • 2017 : Tytgat Chocolat : Roman Tytgat

Cinéma